Produkter Tjenester Meny

Åpningstider:

Hverdager: 07:00 - 16:00

Lørdag: Stengt

Kontakt:

Telefon: 73 93 20 23 Vakttelefon: 93068701
firmapost@granbovvs.com
Osloveien 280 A, 7028 Trondheim

Rørlegger H Granbo VVS i Trondheim gjør jobben skikkelig!

H Granbo VVS leverer alle typer rørleggertjenester for både næring- og privatmarkedet. Firmaet ble etablert i 1981 av Helge Granbo. Med over tredve år i bransjen og kompetente, engasjerte medarbeidere, kan du stole på at jobben blir gjort skikkelig.

Som medlem av Norges største rørleggerkjede, VB, gir det fordeler som bedre priser, større tillit og større utvalg til deg som kunde.

Vi har bred erfaring med skadesaker og samarbeider tett med både forsikringsselskap og skadesaneringsselskap. I tillegg har vi spesialisert oss på oppussing av bad og pusser opp nye bad hver dag - året rundt, og er totalentreprenører. Det betyr at vi koordinerer alt med snekker, murer, elektriker og maler. Du får et helt ferdig bad - utført av skikkelige fagfolk.

Bedriften vår holder til i Osloveien 280A, like i nærheten av Sluppenbrua. Huset er et eksempel på hvilke fordeler vannbåren varme har. Kom gjerne innom for en demonstrasjon og prat om varmepumper, gulvvarme eller varmeløsninger som passer hos deg.

Vi holder til i Trondheim og dekker områder som Skaun, Melhus, Stjørdal, Malvik og Klæbu.

VB H Granbo VVS - en del av VB som leverer vann, varme og energi til hele Norge.

Godkjent i STARTBANK Godkjent lærlingbedrift Godkjent mesterbrev Sentral godkjenning Medlem i Grønt Punkt Sertifisert miljøfyrtårn

H. Granbo VVS er sertifisert miljøfyrtårn. Her kan du se vår klimarapport.