Høytrykksspyling og døgnvakt

Med vår nye, godt utstyrte høytrykkspylebil tilbyr vi høytrykksspyling av alle typer avløpsrør.

 

Bilen er utstyrt med spyleslanger i tre forskjellige størrelser som brukes etter behov og verktøy til alle slags formål. Dette være seg roterende dyser for rengjøring, kjettingdyser for å fjerne røtter eller mer tradisjonelle dyser for å trenge gjennom hinderet som har forårsaket stopp i avløpsnettet.

Bilen er bygd opp av Tyske Leistikow, deres utstyr kjennetegnes som state of the art i bransjen når det kommer til høytrykksspyling. Med integrert steamer kan vi vaske avløpsrør med opptil 80° c. Vann. På denne måten får vi fjernet fastgrodd fett på en effektiv måte.

Rørinspeksjon med kamera

Vi har også topp moderne kamerautstyr for inspeksjon av avløpsrør, kameraet har mulighet for notering underveis som gjør det enkelt å utarbeide en detaljert rapport i ettertid av inspeksjon.

Med eget utstyr kan vi søke opp kameraet samtidig som vi inspiserer for å påvise hvor avløpstrasé går i vegg, betong eller i bakken utvendig.

Videre er bilen utstyrt med kraftig våtsuger med innebygd lensepumpe. På denne måten kan vi enkelt suge opp det vannet vi bruker under høytrykksspyling, tilbakeslag fra avløpsnett eller fra andre lekkasjer som gjør at et rom er fylt med vann.

Døgnvakt og rask utrykning

Fra vårt sentralt plasserte kontor i Osloveien er vi aldri langt unna når vannlekkasjen skulle oppstå!

Vi har døgnvakt året rundt med rullering av våre dyktige rørleggere. Vi står parat til å rykke ut både med vanlig servicebil eller høytrykkspylebil.

Servicebilene er godt utstyrt og ved behov får vi også åpnet dørene hos våre grossister på natt og helligdag. Alle våre servicebiler er utstyrt med verktøy for åpning av vegger/tak for å komme til der lekkasjen befinner seg.

Ta kontakt med oss mer informasjon om hva vi kan tilby!

Vi kan bistå med rapporter til forsikring og har avtaler med IF, Tryg, Eika, Frende og DNB og bistår selvsagt med oppgaver som dette for andre også.

Døgnvakt og rask utrykning

Ring 930 68 701